View Single Post
Vechi 28.12.2013, 15:19:39
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de fallen Vezi mesajul
Corect! Se danseaza doar pe muzica populara sau tiganeasca, se mananca si se bea peste masura, in casele romanilor, iar tinerii petrec prin cluburi cu craciunite si iepurasi in fundul gol (beau , fumeaza, trag pe nas si dsigur, cei care sunt norocosi, au parte si de placeri trupesti).
Nu cred ca e corect ce faci, draga mea. Dumnezeu are rabdare cu fiecare asa cum a avut cu tine...
Citat:
În prealabil postat de fallen Vezi mesajul

(...) insa au fost si momente in viata, de-a lungul anilor, cand m-am dedat la desfrau, in asemenea momente, in zile de sarbatoare, sau in zilele de post dinainte, cand eram si eu tanara si indragostita. Acum regret ca nu am purtat de grija, insa lumea care ma cunoste si stie ce am facut ma considera, desigur, cea mai mare ipocrita, la fel si pe celelate femei care in tinerete s-au simtit bine si acum se pocaiesc.
De multe ori se intampla ca cei de pe urma sa ajunga (prin mila lui Dumnezeu), printre cei dintai. Daca traim cu impresia ca noi, cei ce ne dam cu presupusul, suntem altceva decat neghina in ogorul in care Dumnezeu a semanat grau curat, ne inselam crunt. Trist este ca, desi Dumnezeu ne ajuta sa devenim si noi grau curat, suntem extrem de ranchiunosi pe cealalta neghina de langa noi...

Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)
Reply With Quote