View Single Post
Vechi 28.12.2013, 22:27:06
catehumen catehumen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.01.2011
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Implicit

Cat despre cel care a initiat acest topic ...)) Sa-ti gasesti o sotie ,da nu e chiar simplu ,chiar daca cativa pe aici au spus ca prima pe care o intalnesti sa o iei de nevasta ,sau sa nu alegi mult ... Am 40 de ani de viata ,daca nu deschizi bine ochii pe cine alegi ai sa plangi toata viata ,sau mai rau sa cazi intr-o deznadejde de nu te mai scoate nimeni ! Mare atentie ! Fetele care merg la biserica sunt in general foarte timide (nu am inteles niciodata de ce),introvertite,necomunicative si in cele mai multe dintre cazuri simpliste in gandire ,cu inclinatie spre tipic .
Amuzanta oarecum e si intrebarea/problema ta...tu zici ceva de genul cine stie ce descantec sa zic ca sa-mi apara femeia mult dorita ?
Da e adevarat ca daca vrei o femeie de "cursa lunga" e contra indicat sa o cauti in baruri sau cluburi de dance,e la fel de adevarat ca nici in biserica e posibil sa n-o gasesti,dar sa stii ca "EA" sau "El" asta pentru fete,exista ,poate trece zilnic pe langa tine ,dar ...
Incerca sa fii mai atent cand te intalnesti cu o fata ce "semnale" iti face ,se inroseste in obraji ,nu te priveste in ochi atunci cand iti vorbeste,are un anume tremur in voce ,i se maresc pupilele etc.
Cu cat veti cunoaste mai multi oameni cu atat veti prinde experienta si dexteritate in a va exprima ,(ups am vrut sa zic in a "agata") si tot asa va dispare si tracul .
Incercati sa va abordati posibilul partener ,cat mai simplu,nu incercati sa copiati pe cineva ,fiti voi insiva ,si neaparat sa fiti sinceri in ceea ce spuneti si cu timpul ,cu perseverenta veti reusi sa gasiti si acel "El sau "Ea" ,binenteles ca e si Dumnezeu pe undeva in toate astea )
"Indrazniti ,eu am biruit lumea"
Mult succes !
Reply With Quote