Oare ma iubeste sotia?
Doamne ajuta,
Ce sa fac in situatia urmatoare?
Insurat, un copil. Sotia pare ca nu ma iubeste.
Face multe lucruri impotriva mea. Face mancare sarata potroaca din care cauza am ajuns sa am probleme cu rinichii.
Nu o intereseaza, zice ca daca voi cadea la pat sa nu ma duc la ea sa ma ingrijeasca.
Nu ma pot odihni din cauza unei saltele defecte si nu vrea sa o schimbe pentru ca zice ca nu-i pasa sa rezist.
Vreau sa mentionez ca stam in casa ei, cand m-am insurat gandeam ca ne vom face o casa mai mare impreuna,
dar acum ma tot bate la cap sa ii fac casa, ca barbatul trebuie sa aibe casa lui (conditia asta nu a pus-o cand ne-am luat).
Familia ei da vina doar pe mine pentru situatia creata si nu vrea sa asculte si alta parere decat a ei.
Se tot dau dusi la biserica dar tot asa fac.
Acum l-au invatat si pe copil sa injure de genul "'aia matii si Dumnezeul matii! - scuzati de expresii dar sunt disperat"
Cand indraznesc sa zic ceva ma da afara din casa si dupa ce plec la mama tot ea se plange ca-i e greu cu copilul.
Ii cam place sa spuna minciuni, zice ca ma prefac cu boala mea si alte asemenea, etc
Si eu am inceput sa ma cam satur de situatie si nu ii mai tolerez atitudinea mincinoasa si ridic tonul la ea.
O face pe mama "scroafa" pentru ca e batrana si bolnava si nu se prea poate deplasa, din care cauza casa ei e cam neingrijita.
Nasul de cununie zice ca sa tac din gura, caci pacea e mai importanta decat adevarul.
Dar totusi sanatatea nu e de tacut din gura! Ca am ajuns la 60 de kilograme (la 40 de ani), toti ma intreaba ce am si numai rudele ei se fac ca nu observa.
Va rog dati-mi si mie un sfat. Asa mare pacat de copil!
Doamne ajuta si Dumnezeu sa va dea mai multa minte decat mie in recomandari.
La multi ani pentru 2014, Ciprian
Last edited by ciprian_dragne; 31.12.2013 at 22:10:44.
|