View Single Post
Vechi 31.12.2013, 22:06:12
Amistad Amistad is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.03.2013
Implicit

Ce teorie crezi ca e demonstrata stiintific, evolutionismul? Creationismul? A, spui ca, creationismul e demonstrat stiintific? Eu zic ca nu e demonstrat stiintific. Si nici nu are cum. Stiinta doar a constatat sau a observat complexitatea din univers, natura, viata si in realitatea noastra acestea nu pot aparea intamplator cum sustine evolutia si atunci e clar ca e opera unei forte creatoare. Asta e ce am inteles eu din ce am studiat. Nu esti de acord cu asta? Vrei sa iti insir o serie de carti sau linkuri? "The priviledged planet" de exemplu, este si carte si film, documentarul "Miracolul celulei", http://www.godandscience.org/apologe...encefaith.html.

Am vazut pe acest topic cativa evolutionisti. Si am incercat sa expun problema d.p.d.v. obiectiv, deci vazuta din exterior. Eu nu cred ca un om care crede in evolutionism este un rauvoitor sau un dusman. Pur si simplu asta a invatat, asta i s-a pezentat si argumentat si asta crede. In lumea noastra se propaga tot felul de informatii, marea lor majoritate sunt informatii care nu duc la nimic bun. Depinde ce primesti, ce crezi, ce iti convine, cat te tare te framanta problema vietii de dupa moarte. Ce crezi ca un om care nu crede in viata dupa moarte si asociaza religia cu basmele, se va convinge doar din filmuletele astea ca exista Dumnezeu?