View Single Post
Vechi 30.12.2007, 16:02:13
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pilu
Astazi dupa cam aproximativ 2 ani de zile am reusit sa ajung la liturghie. N-am mers pentru slujba, recunosc, ci pentru a ma ruga. Nu m-am simtit vrednic nici sa iau anafura macar, dar tot am zis ca e mai bine, mai ales ca nu mancasem. Inca nu ma simt pregatit penstru spovedanie. Poate e si asta inca o incercare in plus.
For now baby steps.
Draga Pilu, nadejde, toate la timpul lor. Cumpara cum ti-am spus o carte de rugaciune. Incepe sa te rogi, cu dragoste, convingere. Fa-ti un obicei i a te ruga. Atunci cand nu poti sau nu-ti vine pur si simplu, nu te ruga. Dar impuneti , sa faci acest lucru. Ai o candela ? Daca nu ai cumpara una si seara aprinde-o inainte de rugaciunile de seara.Sa -L ai pe DUMNEZEU in minte si suflet. Precadeste-ti sufletul si inima pentru spovedanie, fara teama sau rusine. La spovedanie frica si rusinea NU EXISTA. Citeste cateva zile la rand rugaciunile premergatoare spovedaniei. Ele te vor lumina si intari. Nu te mai gandi la patima ta. Uraste-o ! ! ! succes ! Mai vorbim si nu uita DOMNUL ESTE CU TINE ! +
Reply With Quote