View Single Post
Vechi 03.01.2014, 17:46:41
catehumen catehumen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.01.2011
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirela.t Vezi mesajul
Cred că exagerați cu panica. Biserica Creștină adevarată este cea Ortodoxă. Sper că a fost doar o părere trecătoare când spuneți că cei de la Trinitas TV omit în mod voit atributul de ortodox în exprimare.
...da ,e un mod mai subtil de a ma face cretin sau tampit .Adica ce vad si analizez la tv de mai multa vreme e o halucinatie de a mea ?
Sunt multi interpusi neortodocsi pe siteul asta care vor sa te tampeasca de la ochi !
Sau sa schimbe contextul sa de-a o alte nuanta la ceea ce spune autorul ,doar sa se inteleaga altceva nu ce e deja evident !
Conducerea BOR si media Trinitas sunt pro ecumenism ! De aia nu vor sa mai spuna crestin-ortodox.
Inceputuri la emisiunea "Cuvant pentru suflet" de la Trinitas sunt frecvente cu un astfel de inceput :" Astazi crestinii pomenesc pe sfantul... " crestinii ? Care sunt astia ? Cumva incepand cu catolicii si terminand cu neo-protestantii ? In cazul asta eu nu vreau sa fiu crestin ! Am fost si raman ortodox ! Nu am nici un discutie si/sau insotire cu "crestinii " astia !
Punct ,nu mai e nimic de zis !
Reply With Quote