Subiect: Va rog ajutatima
View Single Post
Vechi 24.10.2005, 14:52:38
alecsandru alecsandru is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.10.2005
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Laurentiu
Vascriu aceste randuri pentru ca va cosinder cu adevarat prietenisi cred ca dincolo de tastaturaexista cu adevarat suflete crestine.
Inca din copilarie am strabism[o afectiune a muschilor oculari ce se manifesta prin derivatia globilor oculari]La inceput boala nu erea asa de grava dar cu trecerea timpului s-a agravat si privirea a capatat un aspect neplacut Va rog sa ma credeti ca e dureros cand nu poti privi sanatos
va rog sa va ruga-ti si pentru mine si astfel neputinta va fi stearsa de Premilostivul Dumnezeu cum Insu-shi Mantuitorul spune.Matei 18;19
Dumnezeu sa ne ajute
Tocmai iti scrisesem ca iti doresc sa vezi cu ochii sufletului, iar Dumnezeu sa-ti daruiasca dupa masura proniei Sale, si bucuria vederii intregii Sale creatii si cu ochii trupului!

Cred insa ca cel care trebuie sa se roage Lui Dumnezeu cu cea mai mare staruinta, pentru sanatatea sufletului si a trupului, esti tu insuti! Si sa stii ca in tot ceea ce ii cerem Lui Dumnezeu bun cu credinta, primim, si pe deasupra nu suntem singuri in rugaciune! Ci cu sfintii, ingerii si Maica Domnului!
Reply With Quote