Citat:
În prealabil postat de Banikka
Nu este corect. Este vorba de a încerca să se creeze o etichetă denigratoare, de sectar, celor care sunt împotriva cipurilor și Sistemului.
|
Ba da. Atunci cand se introduc "invataturi de credinta" straine Bisericii. Cipul a devenit invatatura de credinta pentru unii. Si de asta sunt sectanti.
Citat:
Iar pe etichetă să scrie cum că "cipofobii" îndeamnă sau lasă liber la orice păcate, cu condiția să nu se accepte cipul.
|
De data asta sa spunem ca acurd prezumtia de nevinovatie cum ca nu as fi fost inteles gresit. Eu am spus doar ca si daca cipul ar fi semnul fiarei si s-ar reusi cunvingerea unora de acest lucru nu va presupune automat si mantuirea lor. In schimb promovarea invataturilor Bisericii si a vietuirii in conformitate cu acestea va duce ca cei care o fac sa recunoasca la momentul potrivit semnul fiarei.
Citat:
Deci vezi bine că este exact același lucru pe care l-a făcut luciAn ooB, doar că cele două id-uri folosesc termeni diferiți: un id vorbește despre "cipofobi", altul despre "martorii cipului". Dar amândoi urmăresc, fără să prezinte din al cui mandat și cu a cui binecuvântare, să izoleze, să identifice și să "neutralizeze" pe "sectari".
|
Mandat? Binecuvantare? Ca sa demontez parerile gresite ale unora. Nu stiam ca am nevoie.
Dar martorii cipului de la cine au mandat si binecuvantare sa "propovaduiasca" asa ceva?