View Single Post
Vechi 03.01.2014, 20:07:25
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Banikka Vezi mesajul
Nu este corect. Este vorba de a încerca să se creeze o etichetă denigratoare, de sectar, celor care sunt împotriva cipurilor și Sistemului.
Ba da. Atunci cand se introduc "invataturi de credinta" straine Bisericii. Cipul a devenit invatatura de credinta pentru unii. Si de asta sunt sectanti.
Citat:
Iar pe etichetă să scrie cum că "cipofobii" îndeamnă sau lasă liber la orice păcate, cu condiția să nu se accepte cipul.
De data asta sa spunem ca acurd prezumtia de nevinovatie cum ca nu as fi fost inteles gresit. Eu am spus doar ca si daca cipul ar fi semnul fiarei si s-ar reusi cunvingerea unora de acest lucru nu va presupune automat si mantuirea lor. In schimb promovarea invataturilor Bisericii si a vietuirii in conformitate cu acestea va duce ca cei care o fac sa recunoasca la momentul potrivit semnul fiarei.
Citat:
Deci vezi bine că este exact același lucru pe care l-a făcut luciAn ooB, doar că cele două id-uri folosesc termeni diferiți: un id vorbește despre "cipofobi", altul despre "martorii cipului". Dar amândoi urmăresc, fără să prezinte din al cui mandat și cu a cui binecuvântare, să izoleze, să identifice și să "neutralizeze" pe "sectari".
Mandat? Binecuvantare? Ca sa demontez parerile gresite ale unora. Nu stiam ca am nevoie.
Dar martorii cipului de la cine au mandat si binecuvantare sa "propovaduiasca" asa ceva?