View Single Post
Vechi 04.01.2014, 01:52:16
tabitha's Avatar
tabitha tabitha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2011
Locație: usa
Religia: Ortodox
Implicit doar o părere

Citat:
În prealabil postat de ciprian_dragne Vezi mesajul
Vorba aia, pe omul care nu vede ce rau face si nu vrea sa se schimbe cu adevarat, nu-l poti schimba cu forta! Schimbarea trebuie sa plece dinauntru lui, adica din inima lui.
Vezi că aici ți-ai răspuns singur la dilema. Trebuie să ajungi la inima ei.

Citat:
Sanatos si fericit nu ma pot preface! Rugaciunile par ca nu-mi sunt de prea mult ajutor.
Atunci adaugă și postul, fapte bune, milostenie și poate că sunt mai bine primite.

Citat:
Am ajuns sa ma gandesc ca sacrificiul pe care-l fac in casnicia asta nu merita? Femeia mea nu merita...Ce sa fac oare?
Dumnezeu nu-i salveaza pe toti cei care merg la biserica! Multi mai suntem pe aici doar de umplutura!
Ce fel de vorbe sunt astea ?!
(btw, cred că unii merg la biserică din simplă rutină, au cam pierdut sensul..)
Nu e bine să te hazardezi în asemenea cugetări când ești într-o stare negativă.
Dumnezeu are grijă și de tine, să nu te îndoiești de asta.

Citat:
Cunoaste cineva un duhovnic cu har in zona Bucuresti?

Doamne ajuta.
Până să ajungi la un părinte cunoscut cu har, ar trebui să nu mai pierzi vremea și să mergi la părintele de la parohia ta.
Dacă ceri cu stăruință, te rogi cu adevărat și mai și postești cum se cuvine îți va da Dumnezeu îndrumare și tămăduire și prin el.

Doamne ajută!

PS: poți să încerci să ajungi la părintele Ciprian de la Măn. Sihăstria, care vine din când în când la București - la paraclisul de lângă Catedrala Mântuirii Neamului - vis a vis de Hotel Marriott.
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...t=13084&page=2
Citat:
În prealabil postat de Elenaalexa Vezi mesajul
Stiu ca Parintele nu refuza pe nimeni, dar ca sa aflati cand il puteti gasi cred ca cel mai bine este sa sunati pe doamna de la pangarul Paraclisului, la 0727278789 sau 0722275200 .
Doamne ajută!
PPS : și poți să mai citești și aici despre alți părinți deosebiți, din București.
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ead.php?t=7087

Last edited by mirela.t; 04.01.2014 at 02:13:46.
Reply With Quote