Subiect: Versetul de azi
View Single Post
Vechi 04.01.2014, 12:44:16
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit Ev. Luca 13, 19-29

Zis-a Domnul pilda aceasta: asemenea este împărăția cerurilor cu grăuntele de muștar pe care, luându-l, un om l-a semănat în grădina sa, și a crescut și s-a făcut copac mare, iar păsările cerului s-au sălășluit în ramurile lui. Iarăși a zis: cu ce voi asemăna împărăția lui Dumnezeu? Asemenea este cu aluatul pe care, luându-l, femeia l-a ascuns în trei măsuri de făină, până s-a dospit toată. Și umbla prin orașe și prin sate învățând și călătorind spre Ierusalim. Iar cineva L-a întrebat: Doamne, puțini sunt, oare, cei care se mântuiesc? Iar El a zis către ei: străduiți-vă să intrați prin ușa cea strâmtă, că vă spun că mulți vor căuta să intre, dar nu vor putea. Deci, după ce se va scula stăpânul casei și va încuia ușa, veți începe să stați afară și să bateți în ușă, zicând: Doamne, Doamne, deschide-ne; dar el, răspunzând, va zice vouă: nu vă știu de unde sunteți. Atunci voi veți începe a zice: am mâncat și am băut înaintea ta și în ulițele noastre ai învățat. El însă va zice: vă spun că nu știu de unde sunteți; depărtați-vă de la mine toți cei ce faceți nedreptăți. Acolo va fi plângerea și scrâșnirea dinților, când veți vedea pe Avraam, pe Isaac și pe Iacob și pe toți proorocii în Împărăția lui Dumnezeu, iar pe voi aruncați afară. Și vor veni mulți de la răsărit și de la apus, de la miazănoapte și de la miazăzi și vor ședea în împărăția lui Dumnezeu.