View Single Post
Vechi 04.01.2014, 13:33:44
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mosh-Neagu Vezi mesajul
Nu cred ca e corect ce faci, draga mea. Dumnezeu are rabdare cu fiecare asa cum a avut cu tine...

De multe ori se intampla ca cei de pe urma sa ajunga (prin mila lui Dumnezeu), printre cei dintai. Daca traim cu impresia ca noi, cei ce ne dam cu presupusul, suntem altceva decat neghina in ogorul in care Dumnezeu a semanat grau curat, ne inselam crunt. Trist este ca, desi Dumnezeu ne ajuta sa devenim si noi grau curat, suntem extrem de ranchiunosi pe cealalta neghina de langa noi...
Sa-mi fie cu iertare, va rog! Nu sunt ranchiunoasa, decat cel mult pentru faptul ca vor sa ma traga inapoi, si ca imi reproseaza ca am fost candva pacatoasa si acum insist sa ma schimb, si ma considera ipocrita. Cum spuneam, nu am fost chiar la petreceri deocheate, niciodata, nici de sarbatori, nici in post, poate doar de anul nou, dar nici atunci nu am fost in locuri unde se faceau lucruri iesite din comun, decat se manca, se bea, se fuma, se dansa, iar cei care erau impreuna se pupau, sau poate chiar cine stie unii se si retrageau pe undeva in intimitate, unii se mai si imbatau, altii se "combinau" la fata locului, deh, oameni si oameni. ..Dar n-am ajuns niciodata cu cineva cunoscut la petrecere direct in pat, Doamne fereste. S-a intamplat, desigur, sa ma imprietenesc la petreceri si sa mai vorbim sau nu dupa aceea, insa am avut doar cateva relatii stabile si de lunga durata. Iar prin desfrau am vrut sa zic relatii inafara (inaintea, mai exact, ca inafara poate sa insemne si 'pe langa") casatoriei, si/sau in momente nepotrivite (zile de post sau de sarbatoare).

Last edited by fallen; 04.01.2014 at 13:36:14.
Reply With Quote