View Single Post
Vechi 04.01.2014, 22:57:14
Teonymus Teonymus is offline
Junior Member

Data înregistrării: 17.11.2013
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Amistad Vezi mesajul
Au ramas in patru labe. Uitandu-se cele care usor usor se ridicau un picioare au decis ca este prea mare efortul si au decis sa ramana in 4 labe, sa se bucure de libertate in natura si in grupuri de nudisti. Sa traiasca libri, fara legi si impozite si taxe. Din aceste puncte de vedere au si ele ceva inteligentza. http://www.crestinortodox.ro/forum/i...ons/icon10.gif
În sfârșit un răspuns la marea mea dilemă "existențială" :D . De când aștept să fiu "luminat" în această privință :) .
Citat:
În prealabil postat de Amistad Vezi mesajul
1. Oamenii de stiinta pot sa minta in declaratiile si lucrarile lor stiintifice?
2. Oamenii de stiinta pot sa se insele in declaratiile si lucrarile lor stiintifice?
Eu unul nu pricep cum unii își fac din știință un fel de "religie" cu pretenția de a fi infailibilă. Și asta pentru că știința spune ceva ieri, azi vine și contrazice, iar mâine să susțină că de fapt nu e adevărată nici una nici alta. Și acest cerc se tot repetă la nesfârșit. Dacă tot ai luat "țeapă" de atâtea ori, nu știu de unde "masochismul" acesta de a crede orbește în știință. Pentru că chiar știința, cea în care crezi tu azi, te poate contrazice în viitor.
Bine, știința are și niște legi, niște axiome, care sunt de netăgăduit, dar să ai pretenția de a deține adevărul absolut în cazul unei teorii, cum este cea evoluționistă, mi se pare o jignire adusă intelectului.
Eu nu cer neapărat să fie introdus numai creaționismul în învățământ, ci măcar de a scoate inepțiile evoluției "miliardelor" de ani. Dacă ambele sunt considerate teorii, să fie introduse ambele perspective sau să fie scoase ambele. Dar eu ca și creștin contribuabil, sunt obligat să plătesc niște taxe prin care se promovează acest evoluționism în școli, și asta pentru că a fost "ambalat" frumos și etichetat ca știință.
Reply With Quote