View Single Post
Vechi 04.01.2014, 23:23:45
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Inca de la inceput vreau sa-mi cer iertare fiindca pozitia mea ar putea supara pe unii... gata suparati...
Din punctul meu de vedere, nu stiu ce reactie as avea daca as vedea ca cineva mi-a plagiat o poezie (prin mila lui Dumnezeu, am si eu "cate ceva", dar nu mi-au adus vreun castig in afara de acela al bucuriei ca mi-a dat Dumnezeu un gand inspirat).
Nu stiu cum sa raspund daca plagiatul ar fi un pacat... Mai degraba o infractiune, fiinca omul, in egoismul lui, o supune legilor omenesti. Daca ceea ce mi-a dat Dumnezeu mie, poate folosi si altuia, nu-mi trebuie mie drept de autor, fiindca eu nu sunt decat un "instrument" in Mana lui Dumnezeu. El e "autorul", nu eu.
Asta pe de o parte. Iar pe de alta... aici se vehiculeaza cifre... 9000 de exemplare!... Fantastic, cata cautare a avut aceasta poezie. Nu conteaza faptul ca acea carte a fost cumparata mai mult fiindca avea legatura cu Parintele Arsenie Boca!...
Fratilor, fara Dumnezeu, talentul nostru (oricare ar fi el) este hartie igienica!!!

Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)