hehe, aproape simpatic.
chiar bunicica gluma. dar.. e un dar.
uite cum sta treaba. religia noastra a tot insistat ca Biblia e cuvantul lui Dumnezeu transmis prin om. si asta ca sa nege faptul ca Biblia e doar o inventie a omului.
ok.. de ce un Dumnezeu care a creat TOT nu stie ce naiba a creat ? se spune de nenumarate ori in biblie ca pamantul e plat de exemplu. ca sa nu mai spun de nenumaratele neconcordante. ok.. s-a scris de-a lungil a 1500 de ani si e posibil sa fie mici nepotriviri. mici ? dar despre alea mari ce spuneti ?
m-am razgandit dragul meu dan73, n-am sa mai prezint erorile COLOSALE din Biblie, cele care fac evident faptul ca intreaga religie e bazata pe o minciuna. si crede-ma ca am exemplu concrete pe care NIMENI nu le poate nega, doar aproba.
..sa ma convinga cineva sa le prezint ca altfel n-o fac. n-as vrea sa fiu responsabil.. pentru.. eh. spuneti-mi voi.
sa te intreb doar un lucru simplu.
si as vrea un raspuns simplu.
ia-o doar ca pe o simpla intrebare.
daca Dumnezeu e omnipotent de ce si-a luat o zi de odihna, a 7-a ?
sau.. sa te intreb... de ce spune in biblie ca Luna este o sursa de lumina ? oare nu stia Dumnezeu ca e doar o roca ? nu stia ce a creat ? sau era doar perceptia unui om fara de cunoastere si deci nu cuvant divin. care varianta o vrei ?
spune in Biblie de nenumarate ori ca pamantu le plat. "si l-a ridicat pe cel mai inalt virf de munte si a putut vedea toate regatele lumii" parafrazez. clar, vedea tot, caci pamantul era plat, in viziunea oamenilor de atunci, si deci nu poate fi vorba de cuvant divin. e destul de clar pentru tine ?
sau as putea sa te intreb ce parere ai despre faptul ca o regula transmisa de Dumnezeu prin Biblie este ca.. atunci cand violezi o fata virgina trebuie s-o iei de nevasta iar daca tatal nu accepta trebuie sa-i platesti 50 de arginti si totul e ok.
despre asta ce parere ai ? e cuvant divin !!!! CE PARERE AI ?
CITITI BIBLIA OAMENI BUNI !!!
am citit-o de 11 ori, stiu ce spun.
am sa vin cu citate si trimiteri concrete la Biblie imediat cum ma solicita cineva.
vreti adevarul sau vreti sa traiti fara sa stiti ce carte va ghideaza viata ?
astept cu nerabdare raspuns.
|