Citat:
În prealabil postat de Andrei C
Si ce indeamna crestinismul pe practicanti? Ii indeamna ca ei sunt un popor de pacatosi sunt cei mai pacatosi si cei mai umiliti oameni de pe planeta si trebuie sa ne umulim pentru a ni se ierta pacatele noastre... sa ne ingenunchem sa plecam capul nostru de pacatosi ce suntem....
Imi pare rau, eu nu sunt un pacatos... si nu numai eu dar si multi altii si sunt mult mai fericiti.
|
Vorbesti vorbe, oamenii religiosi sunt mult mai fericiti si mult mai demni. Tocmai pentru ca alegand sa fie robi ai lui Dumnezeu refuza sa fie robii acestei lumi. Sutele de crestini care mor acum in Siria si Egipt mor cu demnitate pentru ca stiu deja ca au trecut de mult de la moarte la viata. Normal ca atunci cand crezi ca asta e viata si apoi te mananca viermii nu o sa intelegi nimic, ca vorba aia, nu scrie nicaieri ca prostii vor vedea sfarsitul dreptului dar nu vor intelege ca dreptul care moare ii osandeste pe prostii si nelegiuitii care traiesc si nici ca Dumnezeu l-a luat din lumea asta tocmai pentru ca l-a iubit.