View Single Post
Vechi 05.01.2014, 22:43:41
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Andrei C Vezi mesajul
Sunt o gramada de dovezi istorice despre evolutia umana.
Schelete descoperite inca din epoca dinozaurilor, unde s-a descoperit evolutia structurii maimutelor antropode, australopithecus-ilor, a oamenilor preistorici, nearndertal, homo sapiens, pana la noi homo sapiens-sapiens.
Insa mi-am dat seama de anumite chestii... m-am mai desteptat un pic la minte.
Nu te-ai desteptat, doar te-ai indoctrinat, pentru ca un ateu este o persoana foarte credincioasa (in sensul de credula), crede orbeste in stiinta, desi chiar stiinta nu spune sa faca asta, pentru ca isi schimba constant ipotezele.
Am discutat cu multi atei, nu am intalnit unul care sa stie prea multe despre evolutionism, afara de povestile pe care le invatam cu totii la scoala, plus cateva documentare cu povestirile evolutioniste.
Atat eu cat si multi credinciosi de pe forum stim cu siguranta mai multe despre teoria evolutionista decat crezi tu ca s-ar putea stii. De fapt nu exista nicio dovada stiintifica a acestei teorii, toate sunt doar povestiri. In timpul lui darwin erau cateva dovezi, dar stiinta a progresat si le-a anulat pe toate. Inclusiv apendicele, de care amintesti. Eu am scris cred peste o mie de mesaje despre evolutionism, nu mai sunt dispus sa le repet, cauta te rog pe forum, daca vrei, discutiile.
Reply With Quote