View Single Post
Vechi 06.01.2014, 03:32:57
Caramia Caramia is offline
Junior Member

Data înregistrării: 05.01.2014
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Amistad Vezi mesajul
Cand intrebarea sincera incepe cu: ce greu e in biserica nu ma pot concenta la rugaciunile Bisericii (aici deja miroase a sectari care nu au nevoie de Biserica si se roaga ei mult mai bine cum stiu ei); cand vad situatia credinciosilor, lumea din jur superficiala (deja aici ataca credinciosii otodocsi mai putin traitori, cum fac sectarii, unul din argumentele lor de baza). Cand a inceput in modul asta deja trebuie sa ti se ridice antenele. Eu numai cand am vazut titlul topicului: Mesajul unui ratacit (care are nevoie de ajutor) am intrat la banuieli.

Bine, intai trebuie discutat cu omul si vazut exact ce e cu el. Dar dupa 2-3 raspunsuri il vezi daca e aici din nevoie sau e mistocar sau sectar. Dupa ce ai ceva experienta pe forumuri incepi sa ii recunosti mai repede.
si mie mi-a fost greu sa stau mult in biserica la inceput, dar usor usor am inceput sa stau din ce in ce mai mult. nu cred ca cei care nu participa la toata slujba sunt neaparat sectari.
si, sincera sa fiu, pana anul trecut nici nu prea dadeam pe la slujbe, dar un deces in familie m-a facut sa ma simt datoare sa merg la Sf Liturghie, daca nu pentru mine, macar pentru pomelnicul dat pentru cel decedat. si de atunci ... usor usor a inceput sa imi placa desi, nu ma pot lauda ca merg la toate Liturghiile dar ... lupt cu mine sa ma urnesc si ma simt bine cand reusesc.

si pentru cei care ma "cearta" spunand ca sar cu sfaturi inca de la inceputul inscrierii mele pe forum, ii intreb respectuos, voi cum ati procedat la "inceputurile" voastre?

va urez o saptamana minunata!
Doamne ajuta!
Reply With Quote