View Single Post
Vechi 06.01.2014, 21:18:42
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eliza-georgiana Vezi mesajul
lamentarile astea cu "demonstrati cum" seamana cu intrebarea fatarnicilor din vechime despre originea divina a Mantuitorului: "Da-ne semn ca TU esti Mesia" .....ce le-a raspuns Hristos? Neam viclean si desfranat cere semn si semn nu se va da lui, decat numai semnul lui Iona (Matei 12:39).
E o mica mare diferenta. Hristos facuse destule semne. In schimb faptul ca cipul este semnul fiarei nu are nici o baza. In plus Hristos implinea profetii. Asta cer si eu, argumente din SF Scriptura sau Sf Traditie. Ca spune nu stiu mai cine nu poate sa convinga un om rational.
Iisus nu a cerut sa fie considerat Mesia doar pentru ca asa spunea El. Martorii anticip asta cer, sa ii credem pe cuvant.

Citat:
Pentru a intelege semnele vremurilor, primul lucru pe care trebuie sa-l stim este cunoasterea ortodoxiei din temelii. atat a Sfintei Scripturi, cat si a Noului cat si a Vechiului Testament ,
Adica aia care aduc tot felul de filmulete de pe site-uri schismatice sau mai grav unii care reptilienii? Sau sectantii americani care au fost primii care au nascocit asta sunt cei cae au inteles semnele vremilor pentru ca ei cunosteau ortodoxia din temelii?

Citat:
ci dupa talcuirea Sfintilor Parinti.
De cand tot cer asta. Unde sunt aceste talcuiri?

Citat:
de exemplu, Antihrist nu inseamna doar impotriva lui Hristos ci si imitandu-L pe Hristos, dar nu la modul ideal, dimpotriva, mimand smerenia.
Unde e legatura cu cipul?

Citat:
cine nu vede in toate "bunatatile" astea tehnologice care te-mbie la o viata boema adevaratul scop si capcana imensa pentru mantuirea noastra, e poate indiferent cu bunul sau cel mai de pret - Sufletul - care e mai de pret decat intreg universul!
Nu asta e capcana imensa, ci sa iti creezi un nou dusman cu care sa uiti si sa spui ce conteaza.

Dar cred ca mai ziceam niste lucruri in postarea mea care mereu sunt ignorate. Si astept un raspuns.

Citat:
In plus e simplu, cum Apocalipsa nu poate fi evitata sau amanata si nici nu e rolul crestinilor sa o faca ar trebui sa fiti fericiti. Solutia e simpla, ori va ascundeti in pustiu, ori aveti onoarea de a suferi moarte martirica.
Citat:
Daca spuneti ca cipul va incalca dreptul la libertate demonstrati cum. Dar daca o face in acelasi fel in care o face contul pe FB, pe forum, contul de e-mail, etc, sau telefonul mobil ca sa fie valid protestul vostru si sa nu fie suspectat de ipocrizie renuntati si la celelalte.