View Single Post
Vechi 07.01.2014, 10:58:57
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Ia aminte ce scrie aici la Matei ,ca sa stii ce te asteapta :
"
  • 15. Feriti-va de profetii mincinosi, care vin la voi in haine de oi, iar pe dinlauntru sunt lupi rapitori.
  • 16. Dupa roadele lor ii veti cunoaste. Au doara se culeg struguri din spini sau smochine din maracini?
  • 17. Asa ca orice pom bun face roade bune, iar pomul rau face roade rele.
  • 18. Nu poate pomul bun sa faca roade rele, nici pomul rau sa faca roade bune.
  • 19. Iar orice pom care nu face roada buna se taie si se arunca in foc.
  • 20. De aceea, dupa roadele lor ii veti cunoaste.
  • 21. Nu tot cel ce-Mi zice: Doamne, Doamne! va intra in imparatia cerurilor, ci acela care face voia Tatalui Meu Celui din ceruri.
  • 22. Multi Imi vor spune in ziua aceea: Doamne, Doamne, oare nu in numele Tau am profetit? si nu in numele Tau demoni am scos? si nu in numele Tau multe minuni am facut?
  • 23. Si atunci le voi marturisi: Niciodata nu v'am cunoscut pe voi. Departati-va de la Mine, voi, cei ce lucrati faradelegea!
  • 24. De aceea, tot cel ce aude aceste cuvinte ale Mele si le plineste , i se va asemana barbatului intelept care si-a cladit casa pe stanca."
Ca sa afli mai multe despre botez si care este cel adevarat ,nu cufundarea in apa ca la sectari, citeste cartea Monicai Fermo(maica Ecaterina) Talita Kumi si vei vedea acolo ce inseamna botezul ortodox.E posibil sa o gasesti si in format pdf pe internet.
Reply With Quote