View Single Post
Vechi 07.01.2014, 13:21:00
Floryan9 Floryan9 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 11.11.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Pai spune-mi si mie de exemplu ce inseamna asta :

"Sansele ca diferenta dintre secventele umana si cabalina sa apara fara evolutie sunt de 10^29."

Se vede cu ochiul liber ca este o valoare arbitrara fara nimic in spate, pusa acolo doar ca sa arate ca un creator e foarte improbabil. Sansele ca un creator sa creeze ceva sunt mereu 1/1.
Doar despre ceva care apare la intamplare poti face estimari, considerand ca intelegi tot ceea ce studiezi. Din pacate de multe ori sansele ca noi sa intelegem tot inainte sa facem estimari sunt mai mici decat sansele pe care le oferim in estimari.

Absolut de acord, va rog nu ma bagati in oala cu evolutionistii. Eu altceva am intrebat, repet:
De ce toate speciile au citocromul C mai asemanator cu speciile din aceeasi familie decat cu speciile din alte familii? De ce si mai diferite de speciile din ordine diferite, clase diferite, etc.? Cum se explica acest lucru din perspectiva creationista.
Il rog si pe dl Mandea77 care, m-a indemnat sa pun mana pe carti stiintifice actuale sa participe la aceasta discutie, eventual sa ne explice dumnealui cum stau lucrurile.