Lasa bre, ca am eu o chestie si mai faina.
Dupa paranoia cu fluorul in apa si "chemtrails", au gasit unii o chestie si mai misto: masonii au dat drumul la nanoroboti in apa de baut.
Grabeste-te sa trimiti la saccsiv, apolo, credinta si restul trupei.
Nu uita sa trimiti si la timesnewroman.ro, ei sunt specializati pe din astea.
Repede cat e fierbinte, ca daca se raceste incep sa apara si rasetele:
Citat:
De ce sa mai fie nevoie sa obligi oamenii sa-si bage microcip-uri in el, apoi ei sa se revolte cand poti sa le contaminezi apa cu nano-roboti care functioneaza oarecum la fel, pe acelasi sistem electronic, iar oamenii pot sa fie plini de nano-roboti fara ca ei sa stie.
Descoperirea a avut loc in orasul american, Kouverup, la sud de Conspearisiville. Numai daca ma uit la numele oraselului “Kouverup” si imi vine a face un joc de litere si iese “cover up” (acoperire).
James Littlefellow, cel care a descoperit acesti nano-roboti, este elev in clasa a 11-a, pasionat de stiinta, acesta a vorbit cu unchiul sau care este profesor la o Universitate pentru a-i imprumuta un microscop STM (Scanning Tunneling Microscope’s) cu privire la un proiect privind cercetarea apei.
James nu a putut crede ochilor ce a vazut cand s-a uitat prin microscopul ultra-performant ce-l avea la dispozitie. “Am crezut ca am fost in filmul Transformers”, a declarat el.
De pe site-ul redmercuri.com[2] aflam ca in prezent 90% din populatia Americii este infectata, fara sa aiba habar, cu nanoroboti. Un doctor american pe nume Bill Weald, care este si avocat a primit o serie de documente secrete de la o persoana de rang inalt care lucreaza in cadrul Pentagonului, cu informatii clasificate, incat la scurt timp dupa ce le-a citit a inceput sa simta o amorteala, asta dupa socul care i se revela. Informatia socanta era aceea ca Guvernul SUA pune in mod deliberat nanoroboti in apa.
Potrivit documentului, acesti nanoroboti ajung in corpul uman pana cand cei care i-au creat le dau semnalul de activare. Acesti nanoroboti pot ucide o persoana in termen de 10-12 zile, provocandu-i tot felul de boli in corp. Acoperirea este ca acestia nu sint detectati la analize (ca si armele psihotronice) si diagnosticul va fi intotdeauna altul. Dr. Bill mai spune ca dupa ce a inceput sa vorbeasca despre acesti nanoroboti, a inceput sa fie persecutat, evident de cine altcineva decat de mafia masonica a Iluminatilor care ii amenintau familia.
|