View Single Post
Vechi 07.01.2014, 15:03:38
paduretu paduretu is offline
Member

Data înregistrării: 25.11.2013
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mosh-Neagu Vezi mesajul
Cred ca problema se pune un pic gresit. Internetul in sine, nu poate fi rau, ci doar modul cum intelege fiecare sa-l expluateze. Oricum, spunand "internet" nu putem sa punem = forum. Faptul ca pe internet am reusit sa gasesc si sa descarc in arhiva personala zeci de fisiere, carti si documente, dar si o biblioteca audio enorm de mare, pentru mine a insemnat mai mult decat puteam spera vreodata ca-mi pot permite sa cumpar din banii mei. In ultimul timp imi fac de cap si postez regulat, ceea ce imi da mult de gandit, fiindca ma risipesc si risc sa-i smintesc si pe altii, nu doar pe mine! Probabil curand, dupa Sf Ion, se va incheia si "recreerea" pe care mi-am permis-o!...
Internetul e facut de asa natura ca sa nu scapi de murdarie daca ai intrat , ca niste catacombe in care sunt si lucruri bune depozitate, dar oricat te-ai feri, nu se poate sa nu iei niste pânze de paianjan, sa calci peste vreo mortaciune.Apoi inflatia de informatii si resurse crestine, poate parea pozitiva, dar este doar o iluzie pentru ca"pantecele plin dispretuieste fagurii".Greutatea aflarii unei informatii pregateste un sertaras in creier, cautarea insasi isi are rostul ei si acea informatie despre credinta care se gaseste cel mai greu, dupa mai multe cautări, exact aia nu se mai uita niciodata. Inflatia de informatie, facilitatea accesarii produce psihologic un dispret fata de ea. Paradoxal inflatia de resurse ortodoxe are un efect invers.