View Single Post
Vechi 08.01.2014, 12:55:42
Floryan9 Floryan9 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 11.11.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mandea77 Vezi mesajul
Floryan9, se pare ca nu ai inteles ca nu pe acest forum transam noi aceasta problema ... vezi postarea de mai sus, abordarea ta e prea simplista si reductionista din pacate.

E foarte clar ca nu ai vazut filmele propuse mai sus si nici nu ti-ai propus sa le vezi ... orice discutie cu tine pe aceasta tema, fara un bagaj minimal de cunostinte, este INUTILA !
Daca zici tu, tac ce sa fac, doar tu sti mai bine ca mine. Raportandu-ma la reactia unui sectar care daca incepi sa-l pui in dificultate (adica cand n-are habar) incepe sa te intrebe "ai citit Biblia" , realizez ca asa faci si tu, . Oare de ce? Probabil ca sunt doar un profan nu initiat ca tine si sa te cobori sa-mi explici niste treburi intrece cu mult demintatea ta. Bine mi-ai trantit 2 linkuri si imi tot spui de un bagaj minim de cunostinte. Nu te supara cam ce studii ai?
Imi dai si mie cateva titluri de carti stiintifice actuale unde vedem clar ca stiinta a renuntat la darwin dupa cum spui? Si inca ceva, te rog, ai spus ceva mai sus, bine uite recunosc abordarea mea este simplista si nu am nici macar un bagaj minim de cunostinte, te rog, poti tu lua initiativa si sa dezvolti un asemenea subiect, nu cu linkuri si lozinci. Deci argumentat, cu autori, lucrari asa cum bine ii sta unui om cu pretentii de intelectual.