Citat:
În prealabil postat de Alin.D.Zaharia
Din păcate ai greșit audiența, pe acest forum toți sunt experți în Teoria Evoluției dar nimeni nu a deschis o carte în viața lor despre ea.
Nu ai să găsești altceva decât ignoranță aici prin întrebări de genul, de ce mai sunt maimuțe, unde este maimuța din care a evoluat omul, de ce nu se transforma X în Y și aberații de genul. Întrebări la care dacă ai avea bagajul de cunoștințe despre acest subiect nu le ai pune.
|
Ai dreptate, eu recunosc, sau am taria sa recunosc ca nu stiu. E foarte clar ca la ora asta aceasta teorie nu mai raspunde la o gramada de intrebari si de ce as insista sa cred, sa starui in acesata cand e devine foarte clar ca speciile nu au evoluat ci au un designer. Se face o confuzie intre diversitate si evolutie, intre adaptarea la mediu (reala) si evolutia speciilor. Dar e greu de depasit, pt ca este foarte adanc inradacinata, iar mintea s-a corupt.
Acuma legat de maimuta si om sunt o gasca de teorii, niciuna nici macar pe departe dovedita, iar biologii stiu asta.
Stramosul comun lipseste cu desavarsire, iar 2n=48 maimuta la 2n=46 da batai foarte mari de cap. Odata cand nu existau notiuni de genetica, dadea mai bine. Chiar daca se afirma ca acei cromozomi au fuzionat, bla bla bla, este doar pura speculatie. Reglajul genetic este partial cunoscut, ca sa nu spun necunoscut. Foarte interesant mi s-a parut acel termen de "micromasini", de exemplu in sinteza proteica toate acele componente implicate, eu asa le-am perceput.
Iar depsre intermediarul (om - maimuta) 2n=47, iertat sa-mi fie, dar aceasta situatie este intalnita doar in anomaliile cromoziale, care dupa cate stiu, indivizii sunt pe linga inapoiati mintal mai sunt si sterili.
Un filmulet interesat
http://www.youtube.com/watch?v=lpb5s2F1pyM
din pacate aici TES, dpmdv nu se aplica, nu are cum. Intre viu si neviu e prea mare haul, observata inclusiv de Eugen Macovschi