Citat:
În prealabil postat de cozia
Atita timp cit virfurile acestor tari nu sustin cu sinceritate aceste initiative ele mor din fasa. Este pierdere de timp cu sau fara cenzura din moment ce fundamentul, destramarii familiilor functioneaza ca o masinarie aproape perfecta in aceste tari
citeva exemple din multitudinea de legi...:
Justitia juvenila indreptata impotriva parintilor care la o adica nu cricnesc in fata copiilor.
Prin ministere si scoli sunt palsati oficiali Ombudsmani care au rolul de a urmari indeaproape ca "drepturile copiilor" sa nu cumva sa fie incalcate
...deci sa stam in liniste si sa ne rugam, ca ne cam luptam cu morile de vint in virtutea libertatii de expresie, GARANTATE!!!..dobindite prin democratie
|
"Justitia juvenila" mi se pare o idee excelenta. Cred ca iti sunt cunoscute cazurile de copii (in Romania) tinuti in lanturi (la propriu) sau abuzati, sub diverse forme, de parinti... Pentru ei sunt impuse drepturile copiilor si "justitia juvenila".
"Ombudsman-ii" de care vorbesti au un rol bine definit si mi se pare corect sa actioneze ca drepturile copiilor (si nu numai) sa nu fie incalcate. Cred ca iti sunt cunoscute cazurile in care profesori care si-au pierdut controlul au lovit elevii. Si ma refer, cel putin, la cazurile care au ajuns sa fie mediatizate....
De altfel, ei pot actiona numai in cazul unei plangeri prealabile...
Mai multe informatii la
http://ombudsman.europa.eu/glance/pdf/ro/glance_ro.pdf