View Single Post
Vechi 10.01.2014, 16:19:09
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de t4ilgunn3r Vezi mesajul
Eu personal nu cred ca o teorie mincinoasa poate rezista prea mult, chiar daca s-a format o alianta de savanti mincinosi, eventual cointeresati material, care sa promoveze si sa sustina minciuna; altfel spus, nu cred in teoria conspiratiei oamenilor de stiinta.
Nu se poate spune ca e o conspiratie, ei considera ca e singura teorie existenta. Si exista probabil si o disperare sa fie gasite dovezi ca e adevarata, altfel ar da credibilitate crestinilor si Facerii, ceea ce nu prea le place multora din ei. La inceput era doar o ipoteza filozofica, apoi s-au chinuit sa gaseasca dovezi, unde nu au gasit le-au potrivit, s-au autoiluzionat ca sunt bune si tot asa.
Sa ne amintim ca teoria evolutionista a aparut ca un curent filozofic la iluministii atei din sec. XVIII, care aveau ca principal motiv sa gaseasca o teorie care sa se opuna creationismului biblic,pentru ca erau impotriva crestinismului.
Citat:
În prealabil postat de t4ilgunn3r Vezi mesajul
Am si eu o intrebare pentru adversarii Teoriei Evolutiei; am inteles ca niciuna din dovezile prezentate de partizanii acesteia nu sunt convingatoare pentru dvs. Intrebare: Ce anume ar fi o dovada convingatoare pentru acceptarea T.E. ca reala? Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Eu nu am vazut nicio dovada prezentata nici pe forum nici in alta parte. Asadar, o dovada oricat de mica, pentru ca a alege o dovada ar insemna ca sunt o gramada si alegem una. E suficienta o singura dovada, oricat de mica. Bineinteles, sa aiba legatura cu stiinta, nu povestile din cadrul teoriei evolutioniste, ca acelea nu pot fi dovezi, doar o imaginatie bogata.
Reply With Quote