Citat:
În prealabil postat de fallen
Asa incep si eu sa cred. de la o vreme, ca poate e mai bine sa ne scoatem din cap, daca am putea, aceasta idee obsesiva. E drept ca noi femeile mai ales simtim ca imbatranim si numai apucam sa fim mame, sa facem copii, timpul nu trece in favoarea noastra, si da aici probabil marea obsesie, ca nu apucam sa ne mai implinim rostul pe care il avem pe lumea asta...daca asta o fii, neaparat...
|
De obicei asta este consecinta ultima a unui sir de alegeri proaste.
Citat:
Cat despre a face pe cineva sa ne iubeasca, iarasi incep sa am indoieli ca ar putea fii posibil acest lucru, si totodata si onest. Nici in schimbari nu prea mai cred, deoarece am realizat ca o schimbare (in bine) nu poate fii posibila decat prin vointa celui in cauza, daca vrea si el sa se schimbe, sa imbunatateasca unele lucruri si sa renunte la cele rele, dar si asa, asemenea schimbari nu sunt posibile decat daca respectivul le face din dragoste si respect pentru ceva sau cineva; nu de frica sau din alte motive (din mandrie, sau ca sa demonstreze ceva cuiva).
|
Pai daca atunci cand vorbesti de schimbare te gandesti la schimbarea celuilalt..normal ca lucrurile nu sunt sub controlul tau.
Daca schimbarea ar incepe de la tine..