Citat:
În prealabil postat de Karkkainen
Așa este, pe forumuri oamenii din lume te pot ușor deruta. Nu uita că odată ce ai început să-L cauți pe Dumnezeu, satana va căuta să te tragă înapoi. El, diavolul, nu a avut nimic cu tine înainte să te gândești să te pocăiești. Însă de acum încolo lumea va vrea cu orice chip să te tragă de partea ei. Cel rău va lupta pentru sufletul tău prețios și va căuta să te tragă înapoi de pe Calea mântuirii.
...
Însă Dumnezeu îți va da pacea și biruința Lui: "V-am spus aceste lucruri ca să aveți pace în Mine. În lume veți avea necazuri; dar îndrăzniți, Eu am biruit lumea.” Ioan 16:33. Mă rog pentru tine să poți birui încercările venite din partea lumii.
Pacea Domnului Isus să fie cu tine!
|
Am trecut si trec prin situatii descrise de tine mai sus, pentru ca am refuzat sa ma fac lucrurile rele si urate inaintea lui Dumnezeu. Nu am fost apreciat de prieteni si de rude, ci acuzat cum "ca am luat-o razna" si multe altele. Dar a fost bine, ca stiam ca o sa se intample lucrurile respective, si cuvintele Lui Iisus mi-au tinut de cald cand s-au adeverit. Daca Iisus imi cere sa indraznesc - asa am sa fac.
Iti multumesc in Numele Lui Dumnezeu si Pacea Domnului Iisus sa fie cu noi toti !