Citat:
În prealabil postat de Fani71
Cred ca indiferent de aspectul fizic obiectiv exista o anumita 'chimie' care ori este, ori nu este, oricat am spune noi ca fizicul conteaza pe ultimul loc.
Poate daca ii spunem chimie se va intelege ca este vorba de factori exclusiv fizici - dar cred ca tine de taina dragostei dintre barbat si femeie, care se poate explica doar pana la un punct. De ce unul si nu altul ma atrage, si de ce ma indragostesc si de ce iubesc o persoana, iar alta, care obiectiv privind, are un fizic mai frumos? Pana la urma, nu se stie.
|
Nu se stie pentru ca de cele mai multe ori nu vrem sa stim, ne multumim cu placerea care rezulta sau ne luptam cu durerea unor alegeri neinspirate, fara sa ne punem prea multe intrebari despre modul in care am ajuns acolo.
Citat:
Nu se poate desparti sufletul de trup - omul este un intreg.
|
Practic nu, dar in practica, de multe ori facem cu usurinta confuzii intre cele doua.
Citat:
Daca cineva nu ne atrage si nu il putem iubi, desi mintea ne spune ca ar fi bine... Ar trebui sa avem incredere in intuitia asta.
|
Este oare intuitie sau o judecata pacatoasa?
Citat:
Personal cred ca nu foloseste asa de mult sa ne stoarcem mintea de ce anumite persoane ne resping. Sa asteptam sa gasim persoana care nu ne va respinge si care ne va iubi asa cum suntem.
|
Ba te intrebi, din moment ce considerai (gresit de cele mai multe ori) ca pesroana respectiva e un reper, nu mai zic de tendinta indragostitului de a o ridica la nivel de idol, e normal sa vrei sa stii de ce ai fost respins de micul tau dumnezeu, cu ce ai "pacatuit".