Subiect: Holocaustul
View Single Post
Vechi 15.01.2014, 13:30:07
vsovivivi vsovivivi is offline
Banned

Data înregistrării: 27.08.2012
Locație: Insectharul creștin ortodox israelit
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Citat:
Me262 sunt mai bune ca avionul F16 de azi
Hahaha
Nu știu ce e de râs?
Avioanele F16 cu un singur motor cu reactie sunt copiate după primul prototip de avion cu reacție nazist... Și în general tot ce au conceput naziștii au furat americanii și sovieticii și au pus în practică mai târziu, inclusiv echipa care lucra la bomba atomică.. Petrol aveau de la români. Deci cu Me 262 și cu rachetele V1 și V2 deveneau stăpânii aerului și lucrau intens de multă vreme la bomba atomică iar americanii abea cu echipa de savanți furată de la naziști au reușit reacția atomică... deci câteva luni erau decisive pentru soarta războiului, nimic nu era decis la 23 august 1944 doar că nemții s-au retras din teritoriile vaste ca să-și fortifice pozițiile pe frontul de vest. Dacă românii nu întorceau armele războiul mai dura cel puțin 1 an adică naziștii ar fi avut 9000 de avioane M262 de vânătoare și bombardiere care ar fi distrus tot ce mișcă! Ar fi pus rachete V1 și V2 pe avioane și gata: ar fi putut distruge toate orașele de la distanță, fără să intre în bătaia radarelor sau a tunurilor de anti-aeriană sau a aviației de vânătoare pentru apărare, mai era un singur pas și Adio Londra, Moscova... adio.

(E drept că și naziștii e hoți și ei căci tot ce au conceput e furat de la români, toate ideile și creațiile și modelele tehnice, dar asta e cu totul altceva, iar sovieticii după război nu s-au mulțumit cu Basarabia ci ne-au luat fabricile și șinele și tot ce am avut cu totul, ca pradă de război în ideea că cică am fost socotiți învinși în cel de al II-lea război mondial deși am ajuns împreună cu nemții până la periferia Moscovei după care ne-am retras și cu sovieticii până la granița cu Germania după care ne-am retras. Ne-a socotit în ambele cazuri, și nemții și rușii, nu parteneri, nu aliați ci un fel de sclavi, în ideea că cică mai întâi ei ne-au învins și ocupat și apoi ne-a folosit, a confiscat armata noastră și resursele pe care le-au folosit ambele armate fie pe flanc fie pe prima linie că noi cică eram o armată învinsă, o armată de sclavi ce putea lupta pentru ei că cică noi am fost învinși de ei din start fără nicio luptă. Dacă așa ne socotesc ei după război după formula la plăcinte înainte, la război înapoi și după război mulți beroi, ca învinși, ambele tabere ne socotesc așa: și trădători și învinși, atunci e clar că vina crimelor și a imperialismului revizionism lacom le aparține. Nu? Însă de fapt ei au scos prin propagandă că cică vina și pedeapsa ne aparține inclusiv holocaustul pe când meritele bineînțeles că nu nouă ci lor. Păi noi suntem vinovați? Noi am luat Ardealul de nord și Basarabia și Cvadrilaterul sau ei? Noi am pierdut primul război mondial și noi am dorit să furăm ceva de la cineva prin revizionism? Nu! Noi ne-am unit pe drept după ce am câștigat pe drept primul război mondial fiind părăsiți de frații ruși pe frontul de est în primul război căci s-au dus să lupte în revoluția bolșevică. Deci am rămas singuri și singuri am învins împreună cu francezii și englezii în vest și singuri ne-am unit formând România Mare sub Ferdinand și Carol al II-lea iar apoi lor nu le-a convenit și au aplicat împreună un revizionism nedrept... ca la finalul războiului II să arunce toată vina pe noi și să ne ia tot ca pradă de război: Basarabia și cvadrilaterul, petrolul, ideile, creațiile, fabricile, oamenii, șinele de cale ferată, tot ce se putea fura inclusiv tezaurul.)

Deci nu e de râs... decât la final, la urmă căci cine râde la urmă râde mai bine!

Last edited by vsovivivi; 15.01.2014 at 15:21:40.
Reply With Quote