View Single Post
Vechi 16.01.2014, 10:08:32
Amistad Amistad is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.03.2013
Implicit

Nu cred ca rasa occidentala e de vina sau papismul. De vina sunt elitele si cine le conduce pe ele. Oamenii in general sunt interesati de rezultetele materiale imediate. Daca englezilor li s-a un stil de viata bogat, plin de toate facilitatile atunci ei merg pe acest stil de viata.
Sau americanilor, li s-a data un stil viata bogat, iar pentru acest stil guvernul lor calca in picioare popoare ca Afganistan, Congo, Venezuela, Argentina sau popoare africane, mentinandu-le in saracie, foamete, sau razboaie.
Mai ales ca masele sunt foarte usor conduse prin mass-media. Li se servesc argumente prezentate in mod profesional, se ascund contraargumentele si omul credul si satul nu mai are nevoie de altceva.

Eu cred ca asa ar face orice popor iclusiv poporul roman. Daca omul nu are radacini puternice duhovnicesti, atunci cand i se ofera o situatie materiala superioara nu-l mai intereseaza altceva.

In mod normal sa zicem americanii (de ex.) ar trebuie sa faca greve sa renunte la facilitatile stilului lor de viata, sa respinga bogatia, sa ceara schimbarea politicii statului, a organizarii sociale si politice. Credeti ca vor face asa ceva? Credeti ca vreun popor european bogat va face asa ceva?