Citat:
În prealabil postat de Mosh-Neagu
Cat suntem inca pe pace, eu iti spun bine-ai venit...
|
Pai de ce sa nu raminem in pace… Chiar n-am nimic cu ortodocsii – dimpotriva. La evolutie insa eu trag o linie clara.
Citat:
Sa speram ca va fi si cu folos, desi cred ca ar fi pentru prima oara cand un ateu ar deveni credincios, dupa un astfel de schimb... de idei.
|
Asta ar insemna sa excludem din start orice urma de onestitate din partea lor. Poate e de ajuns sa le infiripam un gind, care sa le zica permanent ca nu au pace…
Citat:
Legat de aluzia de mai sus, cred ca faci aceiasi greseala: iti maresti ciucurii de pe poale. (Sper sa nu sustii si tu ca vorbesti in "duh patristic").
|
Nu stiu exact daca te-ai referit la mine sau la Daniel.
La fel urmatoarele paragrafe.
Sunt insa complet de acord cu:
Citat:
Iubirea nu se spune in cuvinte, decat intre tineri indragostiti care chiar nu se prefac. Iubirea cere fapte.
|
Citat:
Iubirea inseamna smerenie si uitare de sine. Iubirea inseamna inainte de orice, SACRIFICIU!
|
Citat:
Asadar, vorbiti de iubirea pentru Dumnezeu si iubirea lui Dumnezeu pentru oameni, vorbiti de cat de mult ar trebui sa se iubeasca oamenii intre ei, dar nu mai spuneti fratilor "Va iubesc!", ca ma bagati la banuieli. E de-ajuns sa dovedim macar in mica parte, ceea ce vrem sa spunem!
|
Marea mea lipsa! Asa ca, Mosh Neagu, fii liber in a-mi da cite o palma din cind in cind si aminteste-mi de smerenie si de datoria mea fata de Dumnezeu si fata de oameni.