View Single Post
Vechi 19.01.2014, 19:00:51
ni-meni ni-meni is offline
Member

Data înregistrării: 17.01.2014
Religia: Protestant
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Alin.D.Zaharia Vezi mesajul
Există munti de dovezi, si sute de experimente pe care le poti repeta si tu, însă nu ai cum să sti despre ele dacă nu deschizi o carte despre Teoria Evolutiei.
Iti permit sa-ti sugerez ca atunci cind n-o sa mai fii atit de ocupat cu construirea “adevarului” poate reusesti sa afli care este de fapt adevarul…

Citat:
Nu și nici nu am de gând, dar am citit destule „dovezi” pentru creaționism inclusiv biblia și îți pot spune cu siguranță că nu are bază în nimic.
Dacă chiar vrei să dovedești ceva îndrumă-mă spre un jurnal științific unde acele dovezi sunt prezente.
Cu alte cuvinte nu, nu ai citit DELOC “”dovezi” pentru creaționism” si nici macar Biblia, ci astepti sa fie prezentate in jurnale “stiintifice” ca le iei in considerare. Zi-mi si mie, ca sunt tare curios, cam pe cind te astepti ca un jurnal evolutionist sa prezinte argumente creationiste? Sau citate din Biblie?

Citat:
Sincer eu cred că și el știe că ce scoate din gură sunt abureli, a făcut tot acest tam-tam cu ipoteza lui ruptă de realitate ca să facă bani de pe urma naivilor, mai pe scurt este un „țepar”, plus, acum chiar este în pușcărie pentru crime financiare.
Spre informarea domniei voastre Hovind dadea (si da) banii inapoi pentru materialele sale video. Adica le poti copia, apoi returna, si primesti banii inapoi. Asa ca spune-mi iar cum asta inseamna “să facă bani de pe urma naivilor”.

In ce priveste crimele financiare, mi se pare ca si asta s-a mai discutat pe acest forum (parca am vazut intr-un topic mai vechi). Daca insa nu, atunci da-i drumul si demonstreaza legitimitatea taxelor federale in SUA. Sa te vedem. Eu am Constitutia SUA de partea mea si alte documente fundamentale (fondationale), dumneata ce ai? Regulamentul de functionare al IRS? Alte documente guvernamentale? Cam slab, nu ti se pare? Sau nici nu-ti dai seama de diferenta?

Citat:
Spune-mi te rog ce carte ai citit tu care îți detaliază Teoria Evoluției sau jurnalul științific de unde ți-ai luat datele.
Hai sa te “ajut” eu. Cartea lui Darwin e acceptabila? Pentru ca efectiv nu-mi dau seama cum cineva poate crede in evolutie in urma citirii acelei carti. Ironie mai mare nici ca se poate. Si da, sunt foarte serios. Extrem de serios. Atit de serios incit uite oferta mea: discutam numai cartea lui Darwin (titlul scurt: “On the origin of species”). Daca dumneata imi demonstrezi cum cineva poate crede in evolutie, pe baza acestei carti, in loc sa NU creada in evolutie, eu promit ca o sa cred in evolutie (sunt ironic aici, dar in acelasi timp cinstit). In schimb, daca esuezi, atunci dumneata vei renunta permanent sa mai crezi in prostia asta numita evolutie. De acord?

Apropo, eu o sa citez in engleza, sper ca nu te deranjeaza (asa am citit-o initial, mi-ar fi greu s-o recitesc in romana).

Si un alt apropo: daca vrei sa marim gama (adica sa recurgem si la alte materiale, nu doar cartea lui Darwin) asta n-o sa te ajute citusi de putin – dimpotriva (sic!). Dar ar dura prea mult, de aceea as vrea sa fim ceva mai rezumativi, adica doar prima carte a lui Darwin.

Si inca ceva: zi-mi si mie cum e posibil ca cineva care considera fanatic ca doar evolutia e stiinta poate ajunge VREODATA sa cunoasca care e de fapt adevarul. Stiintific vorbind desigur. Sic!

Ce incerc sa-ti spun dumitale e urmatorul lucru: inainte sa crezi ca ai o problema stiintifica, ai de fapt o problema filozofica. Sfatul meu e sa o lamuresti intai pe aceea.