Citat:
În prealabil postat de luk40c
..lucruri are pot fi interpretate si in sensul unei veniri anterioare discrete ca prezenta a eventualelor minuni si mai ales nerecunoscuta de marea majoritate chiar si crestina. Lucri care sa necesite acel efort de convingere.
Principalele astfel de contexte sint:
Iez.5.8
Is.3.14
Iez.34.9-31
Iez.20.33-44
Iez.38.16; 23
Iez.39.23
Zah.2.12-17
Is.26.10
Is.31.3-9
Zah.14.1-6
|
Asta cred si eu, ca se va intampla cum a fost acum 2000 de ani, numai ca cei care vor fi ispititi vor fi crestinii. Piatra de poticnire care acum vine pentru crestini. El vine ca un fur si ca un hot, in taina. Ca in ziua aceea sa se vada inima si credinta omului, trairea in Duhul Sfant, cunoasterea Lui in duh si adevar :
"24. Siliți-vă să intrați prin poarta cea strâmtă, că mulți, zic vouă, vor căuta să intre și nu vor putea.
25. După ce se va scula stăpânul casei și va încuia ușa și veți începe să stați afară și să bateți la ușă, zicând: Doamne, deschide-ne! - și el, răspunzând, vă va zice: Nu vă știu de unde sunteți,
26. Atunci voi veți începe să ziceți: Am mâncat înaintea ta și am băut și în piețele noastre ai învățat.
27. Și el vă va zice: Vă spun: Nu știu de unde sunteți. Depărtați-vă de la mine toți lucrătorii nedreptății.
28. Acolo va fi plângerea și scrâșnirea dinților, când veți vedea pe Avraam și pe Isaac și pe Iacov și pe toți proorocii în Împărăția lui Dumnezeu, iar pe voi aruncați afară." Luca 13
In taina ca un martor, ascuns fara ca noi sa stim, ne vede din umbra ca in ziua in care se va arata sa ne judece :
"5. Și Mă voi apropia de voi ca să vă judec și voi fi martor grabnic împotriva vrăjitorilor, a desfrânaților și a celor care jură strâmb, împotriva celor care asupresc pe simbriaș, pe văduvă și pe orfan, apasă pe cel străin și nu se tem de Mine, zice Domnul Savaot." Maleahi 3
Oare am invatat ceva de la evrei ? Trebuie sa invatam sa ne ferim de farisei si sa nu fim ca ei, pentru ca El vine ca sa distruga fariseismu si inchinarea trupeasca .
De aceea credinta noastra trebuie sa fie vie, ca atunci cand se va arata sa il recunostem si sa nu-L tagaduim, cum au facut evrei neintelegand scriptura la fel sa facem si noi ca in intunericul in care ne aflam sa credem ca este antihristul, cand de fapt noi suntem pentru ca nu avem Duhul. Aici dogmele au facut rau, pentru ca asa cum evreii indoctrinati despre cum trebuia sa vina Mesia, nu au putut sa vada adevarul asa si noi suntem indoctrinati la ora actuala despre cum ar trebui sa fie a doua venire.
Singura problema este ca El nu va mai fi rastignit ci noi vom fi osanditi daca nu o sa recunostem semnele vremii...
"Fățarnicilor, fața cerului știți s-o judecați, dar semnele vremilor nu puteți!" Matei 16:3