As vrea sa relatez povestea mea care a inceput acum 4 ani. As dori sa precizez de la inceput ca acum sunt bine, sanatoasa slava Lui Dumnezeu si sfintilor Sai. La 30 ani fost depistata cu o boala grava, in Romania mi s-a dat un diagnostic, in Germania altul. Am urmat diverse tratamente si in Romania, si in Germania, am fost la multi medici, povestea este lunga si imi e greu sa imi reamintesc. Am suferit si o depresie foarte grava. Problemele mele de sanatate s-au rezolvat nu cu medici, ci cu ajutorul unei doamne care are har de la Dumnezeu si care trateaza foarte multe boli cu tratamente naturiste. In afara de acestea, am fost la multe masluri. De asemenea, as dori sa reamintesc si eu si sa ii multumesc Sfantului Nectarie care m-a ajutat enorm. Am fost in Bucuresti cand au fost aduse moastele Sale si am stat la rand foarte multe ore pana am ajuns la acestea. De atunci, ma simt foarte bine. Daca aveti probleme de sanatate nu uitati sa va rugati din inima (Dumnezeu si sfintii Sai fac intr-adevar minuni) si daca credeti in tratamente naturiste si in aceasta doamna careia ii multumesc enorm, scrieti-mi pe adresa
kems21@yahoo.com pentru a va da numarul dumneaei in vederea insanatosirii. Multumesc Lui Dumnezeu, Maicii Domnului, Sfantului Nectarie, Sfantului Spiridon, Sfantului Nicolae, Sfantului Andrei, Sfantului Efrem si tuturor sfintilor. Doamne-ajuta!