View Single Post
Vechi 23.01.2014, 12:08:27
Florinvs Florinvs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Religia: Ortodox
Implicit

Asta cu sfaturile cam asa ar fi- de acord si este normal sa-i dam un sfat unei cunostiinte sau unui prieten, insa nu trebuie sa incercam a-i impune opinia noastra.

Iar cu propaganda adventista in scolile publice, aici ministerul ar trebui sa intervina mai ferm. Iar cadrele didactice care in loc sa-si faca meseria conform contractului de munca, faciliteaza aceasta propaganda adventista in scolile publice, sa fie sanctionate conform codului muncii.

Iar faptul ca la adventisti nu e voie sa ai relatii trupesti in timpul noptii dar in timpul zilei e voie, mi se pare cam absurd! In plus, in aceste chestiuni strict personale- care ar trebui sa fie numai de domeniul barbatului si femeii direct implicati- nu vad ce treaba are sa se amestece o a treia persoana- fie el si pastor adventist! Bun-am inteles acesta poate da ca om un sfat de moralitate (impotriva avortului, a destrabalarii, a inselarii partenerului/partenerei, etc), insa nu mi se pare normal sa te duci sa-l intrebi pe altcineva daca e bine sau nu sa faci dragoste cu persoana iubita! Sunt chestiuni intime care trebuie sa ramana intre cei doi parteneri sau soti.
Reply With Quote