View Single Post
Vechi 23.01.2014, 20:30:46
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Si tu naiva, ca si victima, ai luat de buna explicatia.

Motivul adevarat era ca ramanand peste noapte, riscul expunerii sociale era mult mai mare.

Probabil ar fi avut de dat socoteala cuiva, nu ar fi fost de mirare sa fie casatorit sau intr-o alta relatie si ar fi fost luat la intrebari, unde a fost in noaptea precedenta.

O astfel de explicatie mizeaza pe lipsa de cultura religioasa a celuilalt si binenteles indragosteala derivata din sex, care face victima sa accepte mult mai multe decat e cazul, inclusiv astfel de explicatii penibile.

Iar tu, neavandu-i la inima pe adventisti ca religie (nici eu, dar incerc sa raman obiectiv), ai derivat dintr-o intamplare, un fel de regula si din ipocrizia unuia o norma religioasa definitorie.
Naiva?Hai sa nu ne aruncam prea mult in dragalasenii !

Am mai spus ca am postat din interes informativ;am trait mult timp printre ortodocsi si pana acum nu am auzit explicatii mai penibile;ceea ce te duce cu gandul mai mult inspre faptul ca el insusi crede ca face ceea ce face polically correct si nu ca ar broda minciuni ascunzand o posibila relatie.
Nu ca ortodocsii ar fi neaparat mai buni,dar probabil ca sunt mai sinceri cu ei insusi. Pe langa faptul ca la ortodocsi nu o sa-i vezi pe alti enoriasi spionand integritatea spirituala a altora fiind amenintati cu...(cu ce?).

Prea te arunci cu afirmatiile acuzandu-ma ca nu-i am la inima pe adventisti,de ce nu i-as avea? Nu am facut in prealabil declaratii in sensul asta ,deci afirmatia ta o clasez la"speculatii".
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote