Subiect: Nunta Curata
View Single Post
Vechi 24.01.2014, 08:10:34
Florinvs Florinvs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Religia: Ortodox
Implicit

Acum ar trebui sa lamurim mai exact ce intelegeti dumneavoastra prin desfranare!
Desfranarea poate fi atunci când ai relatii trupesti intamplatoare, cu cine se nimereste, sau când de-abia ne-am intalnit sau cunoscut si trecem direct la pat. Sau in cazul acelor persoane care isi schimba partenerii/partenerele mai ceva precum ciorapii, sau in cazul in cazul acelui gen de femei care stau numai prin cluburi sa agate barbati cu bani si sa fie intretinute. Asta da- este desfranare, si evident ca este condamnabila.

Insa in cazul in care ne cunoastem de un timp mai indelungat, când relatia deja a evoluat spre ceva stabil si mai serios, când deja ne putem gandi la niste planuri de viitor si când constatam deja ca exista sentimente autentice de ambele parti, atunci-chiar daca nu suntem inca casatoriti- nu cred ca mai e cazul de desfranare.
Repet- am tot respectul pentru acele fete care isi pastreaza virginitatea pana la casatorie, daca s-ar intampla sa cunosc o astfel de fata si ne-am place reciproc i-as respecta dorinta.
Insa nici nu pot sa arunc o anatema sau sa condamn o femeie care are o relatie stabila, serioasa, si are relatii trupesti cu partenerul/iubitul inainte de casatorie.
Reply With Quote