Citat:
În prealabil postat de radu1984
Nu era ironic ci de cate ori vine cineva nou in conducerea Mitropoliilor . Arhiepiscopiscopiilor si special al Patriarhiei "bum" ceva nou apare,ceva vechi se schimba,ceva ce zeci de ani nu era bine brusc e gresit. Asadar deschideti link-ul si cititi http://www.razbointrucuvant.ro/recom...catehumenilor/
|
Dacă citești articolul cu atenție tocmai ți se explică foarte clar.
Citat:
Ironic nu am fost dar pe cuvant ca nu inteleg,in seminar eu "conduceam" strana,pasionat fiind de tipic biserice,liturgica, si evident muzica,multe editii ale aceasi carti spre exemplu mineie mi-au trecut prin mana,fiecare avea cev adaugat sau scos si atunci va intreb cu adevarat acum ironic "care-i" faza ?
|
Faza este (ironic vorbind) că habarnismul nu ține loc de miștocăreală și de aminti mereu de ”experiența” pe care o deții. Problemele pe le care ridici dovedesc contrariul. Edifică-te din cărți și
nu de pe forumuri, discută cu părinți îmbunătăți în acest sens, face parte din viața ta acest subiect.
Citat:
P.S.- din anii 70',80'90' si pana nu de mult liturghierul a fost ok,acum nu mai e ... a fost schimbata conducere nu ?
|
Lipsa de interes nu ține loc de scuză și motiv de a-i judeca pe alții (mai ales ierarhi). Dar așa se întâmplă, neștiutorii dau cu parul, altceva neștiind să facă.