Citat:
În prealabil postat de oni91
"cam conteaza banii ptr tine....? "
probabil ca atunci cand treci prin momente f grele, abia te mai descurci cu banii si si mai pierzi si o persoana draga care trebuie inmormantata conteaza
;)...oricum, nu e adevarat ca ai prieteni doar daca ai bani, numai ca iti este mai usor sa iti petreci timpul cu ei intr-un mod placut, sa ii bucuri cu un cadou sau sa ii ajuti la nevoie:)
|
Ba este foarte adevarat ca am trecut prin asta si stiu foarte bine cum gandesc mai ales femeile din ziua de azi: "are bani? ma bag cu el gata." acum un an de zile m-am despartit de o tipa care am stat cu ea c-am 1 an de zile, ne facuse-m planuri pt nunta, copil etc, dar totul s-a destramat dupa ce am ajutat-o sa ia licenta si sa ia permisul, care pana cand m-a intalnit pe mine nu a avut nici-o sansa de a le lua.M-am rugat la Dumnezeu cand a dat ea examen ca sa-l ia si sa ne fie la amandoi bine adik sa facem ceea ce ne-am propus dar ea mi-a dat papucii dupa ce s-a vazut cu licenta luata. Drept dovada cum explicati asta? Nu inseamna INTERES? Dupa ce s-a vazut cu ele ea cica: stii nu prea mai merge relatia dintre noi. Eu pe ea am iubit-o enorm, am facut totul pt ea ca sa-i fie bine si ea a vazut asta si mi-a dat peste nas.