View Single Post
Vechi 24.01.2014, 17:39:23
radu1984
Guest

Thumbs up Mare dreptate aveti !

Citat:
Īn prealabil postat de mosh-neagu Vezi mesajul
radule, in primul moment am fost tentat sa te intreb de... Sanatate, dar mai apoi am inteles cum stau lucrurile. Nu te mai necaji. In primul rand, ia lucrurile asa cum sunt, nu din varful piramidei, ci de jos in sus. Nu patriarhul daniel trebuie sa faca ascultare de episcopi, ci invers. Nu mi-o lua in nume de rau. Am fost undeva, intre sf gheorghe si brasov, la o slujba de inmormantare, unde erau preoti de la mai multe parohii. Cantarile pe care le-am auzit, m-au pus mult pe ganduri ca nu semanau cu nimic din ce stiam eu... Si am participat la cateva slujbe ortodoxe in toata viata mea, in multe zone din tara sau din afara. Nu putem sa spunem ca "facem astfel fiindca suntem mai cu mot, si ca noi v-am dat sa mancati, calicilor!" cunoastem ce-au patit egiptenii, cand au incercat sa-i trateze cu ostilitate pe cei carora le daduse hrana la nevoie. Acea hrana, nu era de la voi, ci de la dumnezeu... Sa nu uiti asta, ca cine stie ce vei mai pierde, pe langa sotia care te-a parasit. Nu mai fi nedrept cu ceilalti, fiindca nu vei primi decat nedreptate. Sa nu intelegi ca te cert! Si-asa esti intr-o situatie pe care n-o poate nimeni invidia... Dar nu-ti impovara si mai mult sufletul. Banatean, oltean, moldovean, tot romani suntem, iar certandu-ne intre noi, dam apa la moara celor pe care noi ii consideram rataciti si rupti de ortodoxie. Nu stii tu cine e cu adevarat patriarhul tarii, ca daca ai sti, n-ai mai vorbi asa... Sa luam seama la noi insine si atat. Restul, are dumnezeu grija!
Mantuire sa dea dumnezeu!
mare dreptate aveti !
Reply With Quote