View Single Post
Vechi 25.01.2014, 00:51:32
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Laura, exact asta faci in fiecare mesaj, relativizezi invatatura ortodoxa, dar probabil nu iti dai seama. Chiar si in acest mesaj exemplifici acest relativism. Dar asta fac toti cei ce au aderat la invatatura si dogma ecumenista, adica protestanta. Ca sa intelegi mai bine, o sa traduc ceea ce ai scris in alt limbaj. Astfel, tu spui ca nu e bine sa ucidem, dar cei ce ucid au doar un alt mod de a privi lucrurile, nu inseamna ca e ceva rau. Sau, ca un leu are patru picioare, dar cei ce spun ca are zece picioare spun si ei adevarul, din perspectiva lor. Adica relativism 101%.
Tu si Fani marturisiti o alta credinta, numita ecumenista, diferita de cea ortodoxa. Desigur, are si asemanari cu cea ortodox, asa cum si martorii au unele asemanari cu cea ortodoxa.
Unde a relativizat credinta ortodoxa? A spus ca ceilalti au dreptate si ca orice lucru e adevarat pentru ca il crede cineva?
Sau am spus eu asta?
Am spus eu ca harul ar fi prezent in aceeasi masura la toti?
Nu, noi am spus ca trebuie sa discutam cu respect, fiecare vorbind despre credinta lui. Singura unire posibila in momentul actual este sa recunoastem ce avem in couin - iar despre restul Dumnezeu cu mila! (la propriu)
Ramificarea harului eu nu o inteleg asa cum spui tu.