02.01.2008, 22:16:59
|
Member
|
|
Data înregistrării: 11.12.2007
|
|
Citat:
În prealabil postat de oni91
"Ba este foarte adevarat ca am trecut prin asta si stiu foarte bine cum gandesc mai ales femeile din ziua de azi: "are bani? ma bag cu el gata." acum un an de zile m-am despartit de o tipa care am stat cu ea c-am 1 an de zile, ne facuse-m planuri pt nunta, copil etc, dar totul s-a destramat dupa ce am ajutat-o sa ia licenta si sa ia permisul, care pana cand m-a intalnit pe mine nu a avut nici-o sansa de a le lua.M-am rugat la Dumnezeu cand a dat ea examen ca sa-l ia si sa ne fie la amandoi bine adik sa facem ceea ce ne-am propus dar ea mi-a dat papucii dupa ce s-a vazut cu licenta luata. Drept dovada cum explicati asta? Nu inseamna INTERES? Dupa ce s-a vazut cu ele ea cica: stii nu prea mai merge relatia dintre noi. Eu pe ea am iubit-o enorm, am facut totul pt ea ca sa-i fie bine si ea a vazut asta si mi-a dat peste nas. "
Vad ca ai avut experiente f neplacute si de asta ti-ai cam pierdut increderea in oameni...banii conteaza, dar cand ai sa intalnesti persoana care sa te iubeasca cu tot sufletul ai sa vezi ca sentimentele sunt mai presus decat situatia materiala si pentru ea si ca impreuna veti reusi sa construiti un camin cald si sigur, numai sa aveti vointa si credinta in Dumnezeu.Poate cuvintele mele suna asa mai idealist(nah, la 16 ani:D), mai ales in ziua de azi cand se pune atata accent pe haine, bijuterii, masini, case etc. scumpe, dar mie chiar mi se par mai importante intelegerea dintre doi oameni, respectul si dragostea, pasiunile comune, iar banii sunt importanti cat sa te poti intretine ca sa traiesti decent...si nu cred ca-mi voi schimba vreodata aceste pareri.Oricum nu trebuie sa fii naiv si sa ai incredere oarba in cineva, dar nu-i corect sa compari de acum inainte toate femeile cu aceea care te-a ranit, pentru ca risti sa judeci gresit persoane care poate chiar o sa tina la tine;)
|
Si care ar fi persoanele alea care sa tina la mine pt ceea ce sunt nu pt bani si interes?
|