Citat:
În prealabil postat de stireana
Soro, tu nici măcar nu realizezi enormitatea. Un ortodox și-ar da măcar seama că a luat-o razna pe câmpii.
Numai gogomănii spui, una și una. N-am văzut la tine-n mesaje niciodată un cuvânt bun despre ortodoxie. Fiică de te-ai afla, iar mamă ți-ar fi Ortodoxia, ai vorbi cu drag de ea, cu dor, cu blândețe, pe când tu o porcăiești în toate felurile. Repet, nu știu cum ai trecut drept ortodoxă, nici un cuvânt de-al tău nu e în duh dreptmăritor, totu-i brambura, nimic nu spui corect, amețești toate, vorbești lung și greșit, unde-s dragostea și cunoașterea ortodoxiei?
|
'Non idem est, si duo dicunt idem', poate stii poezia aceea a lui Eminescu. Nu e acelasi lucru sa iti 'porcaiesti' tara din dragoste si din cimism.
Te rog, ramai la concret, fara argumente ad personam si te rog, inceteaza sa spui doar 'nu esti ortodoxa'.
Stii despre ce vorbesc eu aici? Daca ai ceva de spus sau daca ti se pare important, pronunta-te.
Sunt mai multi episcopi in acelasi loc in Europa occidentala si USA (cred ca si in Australia, Noua Zeelanda - peste tot unde s-a emigrat)? Da (poti verifica oriunde). De ce? este asta orrtdox? Ce s-ar putea face ca sa ne traim ortodoxia in mod traditional, nu cum ne-am apucat, din motive istorice? (cacicauze exista, desigur)?
Tocmai pentru ca iubesc ortodoxia ma doare acest lucru si as vrea sa se repare.