Citat:
În prealabil postat de Fani71
Nu te mai necaji, Laura.
Dar cred ca intr-adevar nu folosestie prea mult sa discutam in contradictoriu daca asta este nivelul. Nu facem nici un bine si ne facem si noua rau.
Pana la un punct, anumite lucruri trebuie spuse. Dar daca nu le putem spune fara sa ne tulburam cand suntem atacati, mai bine ne retragem.
Eu m-am tot retras, si am tot hotarit sa nu mai intru in polemici agresive, dar ceva ma face sa revin si sa intru iar...
|
"Eu m-am tot retras, si am tot hotarit sa nu mai intru in polemici agresive, dar ceva ma face sa revin si sa intru iar..."
Da, mă regăsesc întru totul...
Desigur că accept ca ceilalți să nu fie de acord cu mine și chiar să reacționeze ferm, dur, dar să-mi atace argumentele, nu persoana. Și astfel de incidente s-au întâmplat nu doar o dată, ci frecvent, de luni întregi și - mai trist - nu mi s-au întâmplat doar mie.

Oricum, nu-i bai...
Mă bucur din toată inima că am avut ocazia de a discuta aici, pe forum, cu mai multe persoane deosebite - printre care vă numărați și dvs! - de la care am multe de învățat.
Nădăjduiesc să mai ținem legătura, Fani. Ar fi minunat! :)
Dumnezeu să fie cu dvs, Fani și să vă binecuvinteze!
Cu deosebită prețuire,
L S
"Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis)
Câteva gânduri scrise de mine:
http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca