View Single Post
Vechi 27.01.2014, 02:25:36
Psihiatrist Psihiatrist is offline
Banned

Data înregistrării: 26.01.2014
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mandea77 Vezi mesajul
NOUA BIOLOGIE - Unde Mintea Și Materia Se Întâlnesc !

https://www.youtube.com/watch?v=7qpG9F5fKVc

Toti cei care au vizualizat filmul de mai sus au inteles ca din pacate pentru rEMUS cERNEA, atei si sustinatorii lor pasivi, acest film de 2,4 ore este sfarsitul darwinismului, materialismului si al pseudoreligiei marxiste.

Genetica este cea care a daramat definitiv ipoteza evolutionista darwinista ... pentru detalii vedeti filmul de mai sus.
Off greu la deal cu boii mici.
Hai sa o luam pe rand:
1.Nu sunt Remus Cernea sincer spun ca habar nu am cine este tipu...stiu vag despre el ca vrea sa scoata ora de religie din curiculum scolar.
2.Darwinismul nu se ocupa cu genetica.Charles Darwin habar nu avea de genetica deci nu a daramat nimic, poate doar niste idea si preconceptii care le aveai tu despre lucrarea lui Darwin.
3.Sfarsitul materialismului? Esti cretin sau glumesti? Tu crezi ca materialismul se refera la cantitatea de obiecte care le detii? Daca da esti un dobitoc!
Materialism:In philosophy, the theory of materialism holds that all things are composed of material, and that all emergent phenomena (including consciousness) are the result of material properties and interactions. In other words, the theory claims that our reality consists entirely of physical matter that is the sole cause of every possible occurrence, including human thought, feeling, and action.
Ce sustine domnul Lipton este ca putem controla procese fiziologice si putem vindeca boli cu ajutorul proceselor mentale.
Procesul nu a fost dovedit si nu este inca verificabil este doar o teorie.
-NU CONFUNDA CE ZICE OMUL cu magia rugaciunii.Daca te rogi mult mult mult de tot chestii bune o sa ti se intample..
-nu pocnesti din degete sau zici abracadabra si gata se intampla.
Si din moment ce procesul modifica genele care sunt ca sa vezi MATERIE, prin urmare materialismul este inca aplicabil.
4.Habar nu am ce e pseudoreliga marxista... dar probabil ca e vreo inventie de a dumitale.

In concluzie esti un cretin.

PS: cand spui lucruri cretine imi rezerv dreptul de a te numi "cretin". Daca te supara acest apelativ demostreaza ca ma insel si imi voi cere scuze.