View Single Post
Vechi 03.01.2008, 01:20:12
oni91 oni91 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.12.2007
Implicit

"Si care ar fi persoanele alea care sa tina la mine pt ceea ce sunt nu pt bani si interes?"
chiar daca acum nu crezi, ai sa le intalnesti;)
"Eu am facut totul pt femeia asta si pe ea nu a interesat-o decat sa-si atinga interesul ei nimik altceva. Sentimente? ce sentimente? Acum conteaza banul adik : "dragostea trece si prin stomac " stii cum se zice. Si la mine la munca vad cum gandesc femeile(am numai femei):"a ce lasa sa nu moara acum ca am o banca de platit ca dupa aia poate sa moara da-l incolo ma pot descurca si singura". Deci traiesc printre femei si vad cum gandesc si ce vor de la barbatio. Nu ca mi-m schimbat inclinatia dar asta e adevarul, daca nu am avea nevoie de femei eu unul as trai singur dar suntem oameni si avem si noi nevoie mai speciale, asta e."
mda, te inteleg, dar totusi eu am multe modele(chiar din familie) care s-au ajutat reciproc si au contruit un camin bazat pe dragoste si respect si nu era nici unul dintre ei bogat, ci au muncit impreuna toata viata si s-au descurcat...nu stiu cum sa zic, e si normal intr-un fel sa capeti aceasta neincredere, dar TREBUIE sa iti deschizi sufletul fata de femei, ca altfel nu ai sa poti fi fericit niciodata, ai sa te gandesti mereu "da oare nu sta cu mine doar din interes?" cand de fapt exista o mare posibilitate sa gasesti pe cineva care sa te iubeasca sincer...parerea mea:)
Reply With Quote