Domnul Daniel, chiar nu inteleg ce aveti cu psihologia si alte prostii (cre ar fi acelea de fapt?).
Psihologul chiar poate ajuta. Si tot nu vad ce e neconform cu Scripturile in articolul scris postat. Problema e, de fapt, ca probabil ati vazut sectiunea de cuplu si sex si mai departe nici nu ati citit, ca v-ati gandit ca unde sunt sfaturi de sex si cuplu nu poate fi nimic curat si bun...
Si, chiar daca sunte pe un forum crestin ortodox, suntem oameni, pamanteni si traim in lume, unde exista istpite mult mai mari ecat articolul cu pricina.
Imi pare rau sa o spun, dl. Daniel, dar mie personal mi separe ca foloiti psihologia inversa in unele postari...numa ca... nu prea iese ce ar trebui.
S vorbea de mndrie si smerenie la un moent dat... Prin simpla fraza "nu sun vrednic de rai, iar daca ajung in rai, doresc sa ii er Domnului sa ma trimita in iad si sa ia pe cineva din iad in locl meu"(reproducere inexacta, dar asta e oricum esenta) dati dovada de... mandrie; omul care nu semandreste, nu scrie/spune sa vada/auda toata lumea ce ar face. Si sa nu uitam ca e pacat atat sa te supraapreciezi, cat sa te si si subapreciezi ("Dumnezeu maiarta, oricate rele as face", respectiv "sunt vrednic de iad, nu a ce cauta in rai").
Si, daca va rog, argumentati de ce psihogia e "demonizata".
Multumesc si iertare daca am suparat.
|