yuriko eu cred ca intre noi si cer exista duhurile nelinistite care din anumite motive nu si gasesc linistea. In fine eu vreau sa va cer un sfat ca nu mai stiu ce sa fac. Am facut un mare pacat apeland la o clarvazatoare de pe internet, la care i-am trimis cate o poza separat cu mine si una cu prietenul meu. Noi pe 7 ianuarie facem 3 ani de cand suntem impreuna, dar problema sunt eu, anume ca aceea femeie mia zis ca ea nu vede ca in dstinul meu sa ma casatoresc. De atunci m-am schimbat, sunt incordata si imi este frica, cu toate ca BUNUL DUMNEZEU in urma cu aproape 1 an facand acatistul SF. Nicolae mia aratat ca el imi este jumatatea. Adica mi-am pus o dorinta sa imi arate daca el este si asa sa intamplat au fost anumite lucruri care au aratat asta. In plus si un parinte de la o manastire de langa iasi nea zis ca o sa ne casatorim. Acuma sunt terminata nu stiu ce sa mai fac nu am liniste, m-am apucat sa citesc din nou acatistul Sf. Nicolae. Ce puteti sa imi spuneti. Va rog mult. DOAMNE AJUTA
|