Am impresia, ca voi pana nu il vedeti pe antihrist, nu veti crede aceste lucruri. SAu doar mi se pare mie?!?
Dar oare trebuie sa scrie cuvantul "cip" in Biblie, ca sa credeti? Dar oare nu scrie:
Și i s-a dat ei să insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei să și grăiască și să omoare pe toți câți nu se vor închina chipului fiarei. 16.Și ea îi silește pe toți, pe cei mici și pe cei mari, și pe cei bogați și pe cei săraci, și pe cei slobozi și pe cei robi, ca să-și pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. 17.Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei. 18.Aici este înțelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Și numărul ei este șase sute șaizeci și șaseȘi i s-a dat ei să insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei să și grăiască și să omoare pe toți câți nu se vor închina chipului fiarei.
Și ea îi silește pe toți, pe cei mici și pe cei mari, și pe cei bogați și pe cei săraci, și pe cei slobozi și pe cei robi, ca să-și pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
Aici este înțelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Și numărul ei este șase sute șaizeci și șase.
(Apocalipsa 13, 15-18)
Nu stiu eu cata credinta are fiecare dintre noi; stiu insa cat de slaba sunt eu. De aceea ma intreb daca voi avea puterea sa ma opun unei asemenea forte, care va amagi omenirea. Ma vor apara insa rugaciunea, cunoasterea ( in acest sens citeste II Petru) si nu in cele din urma Dumnezeu, Care vede ca vreau sa ma opun acestei forte malefice si lucrarii fiarei. Dar nu las pentru atunci, ci ma preocup de pe acum, ca sa fiu sigura ca nu mai ia prin surprindere, din cauza superficialitatii cu care as putea privi o asemenea amenintare, care este consemnata in Biblie.
|